UA-188001171-1Adviezen

Ik wil graag Flexibel zijn. Dit vind ik fijn zodat niemand aan onnodige kosten hoeft te zitten. Daarom kan je bij Bunita Interieuradvies & Ontwerp zelf je pakket samen stellen. Wil je een interieuradvies, maar een moodboard kan je zelf wel maken, waarom dan hiervoor betalen? Je wilt graag een interieuradvies maar verlichting en materialen wil je zelf uitzoeken. 

Prima, dat kan.

Hieronder omschrijf ik een paar diensten die ik aanbied.

Tijdens onze 1e gesprek kijken wij samen wat je graag wilt. Bij welke onderdelen heb je hulp nodig. 

Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. Indelingsadvies

 Als je het lastig vindt om je woning in te delen, kan het voor veel stress zorgen. Soms is het ook moeilijk om "out of the box" te denken.

Wie zegt dat de keuken in ​die hoek moet blijven? En waarom kan de bank niet midden in de woonkamer staan?

Ik help jou graag om je meer inzicht te geven.

Dit doe ik doormiddel van schetsontwerpen; met de hand of met een programma.

Ik krijg regelmatig reacties zoals: "WOW kan dat echt? Nooit zo ernaar gekeken!" Nou, dat wil jij toch ook?


Interieuradvies


Moodboard:

Een moodboard is een visueel hulpmiddel voor een impressie van je toekomstige interieur. Zo vorm je een beter beeld. Het is ook makkelijker om dan met meubels en kleur te combineren. Tijdens het ontwerpen kan ik elke keer weer terug gaan naar de moodboard. Zo verlies ik de visie niet uit het oog.


Wat is je style? Ga jij met de menigte mee of heb jij je eigen unieke smaak? Samen met jou ontdekken wij wat je echt mooi vind. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van Pinterest of ik ga een dagje erop uit met jou.Materiaaladvies: 

Onder materialen vallen alle vaste elementen in een woning: Vloer, wanden, plafond, maar ook materialen voor keuken en badkamers.

Welke materialen sluiten mooi bij elkaar aan? Ga je voor een visgraat vloer met houtlook maar vergrijst in combinatie met een witte marmerenlook blad? Ik geef je advies wat mooi bij elkaar past.  Ik heb staaltjes van de meeste materialen om jou te laten zien. Daarnaast kan je via mij veel materialen bestellen.

Meubeladvies: 

Als ik weet wat de functies in je woning zijn en wat je graag waar doet, kan ik naar meubels kijken. Zit je graag in een fauteuil te lezen? Zit je met je gezin van vijf graag met z'n allen op de bank tv te kijken? Heb je veel bergruimte nodig voor bijvoorbeeld meters boeken? Of ben je van hoe minder hoe beter? Aan de hand hiervan maak ik een meubelplan met boodschappenlijst voor jou. 

Handig om te weten: sommige meubels die ik adviseer kan ik via Bunita Interieuradvies & Ontwerp kopen. Zo geniet je ook nog van mooie kortingen.

Kleuradvies: 

Sommige mensen kunnen dat: naar de bouwmarkt rijden, een kleurtje ter plekke uitzoeken en deze op de muur smeren.

Maar hoe fijn is het als er rekening wordt gehouden met ruimtes, lichtinval, materialen en meubels. Door niet alleen kleuren met elkaar te combineren maar ook met de rest van de inrichting ontstaat er één geheel. 

Je hebt drie keuzes

-Kleuradvies mondeling en uitgewerkt op papier.

-Kleuradvies 2D; ik maak een plattegrond en laat precies zien waar welke kleur moet komen.

-Kleuradvies in combinatie met een 3D ontwerp.

Verlichtingsadvies

Zoveel soorten verlichting en dan heb ik het niet alleen over armatuur. 


Het is belangrijk om eerst te kijken wat je levensbehoeftes zijn. Wat, waar en hoe je bepaalde activiteiten uitvoert in een ruimte. Aan de hand daarvan kijk ik welke lichtbron je nodig hebt. Als laatste komt past de armatuur. 


En dit is een fout van veel mensen. Ze kijken eerst naar de armatuur en vergeten helemaal wat het doel van je lichtbron is.


3D visualisaties

 Met een 3d ontwerp gaan wij de hoogte in. Je hebt een betere beeld van je ruimte. Niet alleen in lengte en breedte maar ook in

de hoogte. Soms kan je je erg vergissen in de ruimte die je hebt.

Bij een 3D ontwerp kan je ook kiezen voor een animatievideo.

Met accessoires kleed ik de ruimte aan. De meeste meubels en accessoires wat ik ook in mijn ontwerp verwerkt kan je ook kopen! Dus geen onrealistische beelden.

Een 3D ontwerp is handig als je precies weet wat je wilt. Welke kleur op de muren, welke meubels en waar de verlichting moet komen. Maar hoe spreek je jouw gedachten uit?

Ik visualiseer jouw gedachten in een ontwerp.

Realisatie

Wil je geen boodschappenlijst met waar welke meubel te bestellen is maar wil je dat ik alles inkoop en aanwezig ben bij de bezorgingen? 

Is alles zoals ontwerp neerzetten en vervolgens afstylen niets voor jou?

Wil je zo min mogelijk tot geen contact met de aannemers en/of klussers? Is het te veel gestress voor je of heb je er eigenlijk geen tijd voor?

Dan is een pakket met realisatie wat voor jou! 


Ik werk met verschillende leveranciers zodat ik tegen scherpe prijzen sommige geadviseerde meubels en materialen kan inkopen. Dit geld ook voor keukens.