UA-188001171-1Tarieven

Ik werk graag met deze pakketten. 

De tarieven erachter zijn indicatie prijzen voor een woonkamer en eethoek.

Tijdens een vrijblijvend telefonisch/videogesprek kijk ik wat het beste bij je past.

Indelingsadvies

€ 469,-

Je wilt verbouwen of je woonkamer opnieuw inrichten. Hoe kan je op een efficiënt en praktische manier je dagelijkse activiteiten uitvoeren? Aan de hand van een gesprek/vragenlijst kijk ik hoe je je woning het beste kan benutten. Dit doe ik aan de hand van voorbeeld foto's en indien nodig een 3D impressie.Just help me out!

€ 669,-

Je wilt je woonkamer opnieuw stylen maar hebt vooral hulp nodig bij een juiste sfeer en kleurpalet. Welke kleur behang en welke kleur bank heb je nodig om de juiste sfeer te creëren? Met dit interieurplan help ik je op weg maar ga je vervolgens zelf aan de slag met meubels, materialen etc uitzoeken.

Interieuradvies + Shoplijst

€ 1469,-

Interieurplan met alle adviezen: 

Indeling, materialen, meubels, kleuren en verlichting. 

Je mag, na mijn presentatie bij je thuis of online, zelf aan de slag gaan met alle inkopen en de verbouwing. 

Handig want je krijgt een shoplijst met alle gegevens die nodig zijn om alles in te kopen.

Wil je 3D tekeningen erbij? €469,- extraRealisatie

€ 89,- per uur

Je hebt vast wel eens zo'n tv programma gezien waarbij echt alles uit handen wordt gegeven. Van een interieurontwerp bedenken en uitwerken, aannemer en klussers zoeken, werk verdelen, werk controleren, inkopen doen, aanwezig zijn tijdens het plaatsen van alle meubels en vervolgens ook nog alles mooi aankleden. En dit alles binnen een budget en bepaalde tijd.


"Oh dat gebeurd alleen op tv" - Nee hoor. Dit gebeurd ook in het echt.

"Ja daaag, straks vind ik het niet mooi" - We kunnen stapsgewijs werken naar het eindresultaat. Voordat de realisatie begint laat ik eerst het ontwerp zien, als je dat wilt.

"Mag wat kosten!" - Je betaald wat je kan missen. En ik bied aan wat je mij kan betalen. 

Ja, ik wil geholpen worden met mijn interieur!

Uitleg Adviezen


Werkwijze 

Uitgebreid interieuradvies + realisatie en nazorg

Na een telefoongesprek oid plannen wij een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek bij jou thuis kijk ik samen met jou waar je hulp bij nodig hebt. Wat zijn de knelpunten, waar loop je tegen aan en wat zou je graag terug zien. Welke dagelijkse activiteiten worden er gedaan binnen je woning en met welk budget kan ik aan de slag. Ook gaan we een concept planning maken. Wanneer wil je alles realiseren? Na dit gesprek ga ik aan de slag. 


Na een paar dagen presenteer ik je wat indelingsopties en een moodboard. Samen gaan we kijken welke van de indelingsopties (misschien wel een combinatie) bij je past. 


Met een moodboard en een indelingsplan ga ik op pad om een passend interieur bij elkaar te bedenken. Vloer, wand en raambekleding, maar ook meubels en verlichting. Als ik alles bij elkaar heb maak ik mijn ideeën visueel in een 3D ontwerp. 


Met alle materialen en ontwerpen sta ik weer voor de deur voor een presentatie


Tussendoor heb ik al contact gehad met de aannemer om een prijs te bepalen voor het ontwerp. Ook hij komt buurten om de woning te bekijken voor een juiste prijs bepaling.

Nu ik alle eventuele maatwerk heb kan ik ook in gesprek gaan met andere vakmensen. Ook deze vakmannen staan snel op de stoep om alles in te meten. Ik probeer natuurlijk alles zo in te plannen dat je er zo min mogelijk last van hebt. 


Yes, binnen je budget heb ik iets prachtigs ontworpen en het mag en kan gerealiseerd worden! 


Terwijl we op de datum wachten van realisatie koop ik alle meubels etc in. Want de levertijden tegenwoordig zijn niet normaal lang. 


Tijdens de realisatie ben ik aanspreekpunt voor de aannemer en vakmannen. Noem mij maar een projectleider. Ik leid dit project in goede banen zodat je zo min mogelijk last hebt van de realisatie. 


Als de verbouwing klaar is gaan we de woning aankleden. De meubels staan op de stoep. Alles wordt netjes in elkaar gezet en alle verpakkingen meegenomen. 


Ik kom nog de ruimte stijlen en foto's maken


Een paar weken later neem ik nog contact met je op. Is alles naar wens gegaan? 

Nu weet ik het zeker, ik ben klaar om contact op te nemen!