UA-188001171-1Werkwijze & Tarieven

Ik werk graag met deze pakketten. De tarieven erachter zijn een indicatie prijs voor een woonkamer en eethoek.

Neem contact met mij op. Tijdens een vrijblijvend telefonisch/videogesprek kijk ik wat het beste bij je past.

Just help me out:

€ 669,-

inclusief BTW

Interieurplan met alle adviezen maar geen uitgebreide shoplijst.

Bijvoorbeeld: je wilt je woonkamer opnieuw stylen maar hebt vooral hulp nodig bij een juiste sfeer en kleurpalet. Welke kleur behang en welke kleur bank heb je nodig om de juiste sfeer te creëren? Met dit interieurplan help ik je op weg maar ga je vervolgens zelf aan de slag met meubels, materialen etc uitzoeken.

Volledig advies met shoplijst:   

€ 2349,- 

inclusief BTW

Interieurplan met alle adviezen. Je mag, na mijn presentatie bij je thuis, zelf aan de slag gaan met alle inkopen en de verbouwing. 

Realisatie en nazorg:   

€ 89,- per uur 

inclusief BTW

Interieurplan met alle adviezen inclusief alle inkopen, stijlen en nazorg. Regelmatig contact zodat jullie up to date blijven.


Ja, ik wil geholpen worden met mijn interieur!

Inde​ling

Juiste indeling bedenken aan de hand van je dagelijkse activiteit. Welke problemen ervaar je nu en met welke opties kan die ik dit oplossen. Out of the box denken is altijd mijn doel. Ik presenteer minimaal 2 opties. Dit gaan we bespreken en eventueel aanpassen. 

Moodboard/Sfeer bepalen

Een moodboard is een visueel hulpmiddel voor een impressie van je toekomstige interieur. Zo vorm je een beter beeld. Het is ook makkelijker om dan met meubels en kleuren te combineren. Tijdens het ontwerpen kan ik elke keer weer terug gaan naar het moodboard. Zo verlies ik de visie niet uit het oog.

Verlichtingsadvies

Zoveel soorten verlichting en dan heb ik het niet alleen over armatuur. 

Het is belangrijk om eerst te kijken wat je levensbehoeftes zijn. Wat, waar ​en hoe je bepaalde activiteiten uitvoert in een ruimte. Aan de hand daarvan kijk ik welke lichtbron je nodig hebt. Als laatste komt past de armatuur. 

En dit is een fout van veel mensen. Ze kijken eerst naar de armatuur en vergeten helemaal wat het doel van een lichtbron is.

Materialen

Onder materialen vallen alle vaste elementen in een woning: Vloer, wanden, plafond, maar ook materialen voor keuken en badkamers.

Welke materialen sluiten mooi bij elkaar aan? Ga je voor een visgraat vloer met houtlook maar vergrijst in combinatie met een witte marmerenlook blad? Ik geef je advies wat mooi bij elkaar past.  

Kleuren

Sommige mensen kunnen dat: naar de bouwmarkt rijden, een kleurtje ter plekke uitzoeken en deze op de muur smeren.

Maar hoe fijn is het als er rekening wordt gehouden met ruimtes, lichtinval, materialen en meubels. Door niet alleen kleuren met elkaar te combineren maar ook met de rest van de inrichting ontstaat er één geheel. 

Meubels

Als ik weet wat de functies in je woning zijn en wat je graag waar doet, kan ik naar meubels kijken.

Handig om te weten: sommige meubels die ik adviseer kan ik inkopen. 

Zo geniet je ook nog van mooie kortingen.

3D visualisatie

Naast plattegronden is het handig als je tijdens de presentatie een beter beeld krijgt van mijn ontwerp ideeën.  

Daarom zijn 3D tekeningen een goede manier voor presentaties

Met accessoires kleed ik de ruimte aan. De meeste meubels en accessoires die ik ook in mijn ontwerp verwerk kan je ook kopen! Dus geen onrealistische beelden.

Met deze tekeningen en mijn uitleg weet de aannemer precies wat er moet gebeuren. 

Handig!!

Duidelijk, afspraak inplannen

Realisatie

Ik wil mijzelf geen aannemer noemen maar,…..


Tijdens een interieuradvies + ontwerp heb ik de leiding bij een project: ik ben verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van de bouwactiviteiten van begin tot einde.


Ik zorg ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd en natuurlijk binnen het budget.

Dit betekend dat ik direct werk met onderaannemers, bijvoorbeeld Schilders, vloerleggers, en behangers. Dit zorgt voor gemak in de verbouwproces, want jij hoeft deze bedrijven hierdoor niet zelf te benaderen.


Vooral als er meerdere onderaannemers nodig zijn voor het verbouwproces is het handig om één aanspreekpunt te hebben die alles in goede banen leid. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor deze verschillende partijen, maar ook voor jou. Alles wordt dus uit handen genomen.

Vaak lopen dingen mis tijdens een verbouwing. Denk aan verkeerde behanglijm, verkeerde kleur op de muren, gordijnen verkeerd gemeten of onvoorziene omstandigheden zoals levertijden en schimmel achter lagen behang. Er kan kosten voor jou hieraan verbonden zijn, vooral bij het laatste, maar jij hoeft je hoofd niet te breken over oplossingen en tijdsgebrek.


Er gaat veel tijd zitten in het verbouw proces, maar ook als de meubels geleverd worden. Alle bedrijven kunnen niet leveren op dezelfde dag en tijd. Over het algemeen hoef je niet eens thuis te zijn tijdens de uitvoering en leveringen. Dat scheelt weer een hoop vakantiedagen.


En hoe leuk is het om je woning binnen te stappen en je ervaart een wauw effect? Het is heel leuk om het eindresultaat pas te zien als alles af is. 


Werkwijze 

uitgebreid interieuradvies + realisatie en nazorg

Na een telefoongesprek oid plannen wij een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek bij jou thuis kijk ik samen met jou waar je hulp bij nodig hebt. Wat zijn de knelpunten, waar loop je tegen aan en wat zou je graag terug zien. Welke dagelijkse activiteiten worden er gedaan binnen je woning en met welk budget kan ik aan de slag. Ook gaan we een concept planning maken. Wanneer wil je alles realiseren? Na dit gesprek ga ik aan de slag. 


Na een paar dagen presenteer ik je wat indelingsopties en een moodboard. Samen gaan we kijken welke van de indelingsopties (misschien wel een combinatie) bij je past. 


Met een moodboard en een indelingsplan ga ik op pad om een passend interieur bij elkaar te bedenken. Vloer, wand en raambekleding, maar ook meubels en verlichting. Als ik alles bij elkaar heb maak ik mijn ideeën visueel in een 3D ontwerp. 


Met alle materialen en ontwerpen sta ik weer voor de deur voor een presentatie


Tussendoor heb ik al contact gehad met de aannemer om een prijs te bepalen voor het ontwerp. Ook hij komt buurten om de woning te bekijken voor een juiste prijs bepaling.

Nu ik alle eventuele maatwerk heb kan ik ook in gesprek gaan met andere vakmensen. Ook deze vakmannen staan snel op de stoep om alles in te meten. Ik probeer natuurlijk alles zo in te plannen dat je er zo min mogelijk last van hebt. 


Yes, binnen je budget heb ik iets prachtigs ontworpen en het mag en kan gerealiseerd worden! 


Terwijl we op de datum wachten van realisatie koop ik alle meubels etc in. Want de levertijden tegenwoordig zijn niet normaal lang. 


Tijdens de realisatie ben ik aanspreekpunt voor de aannemer en vakmannen. Noem mij maar een projectleider. Ik leid dit project in goede banen zodat je zo min mogelijk last hebt van de realisatie. 


Als de verbouwing klaar is gaan we de woning aankleden. De meubels staan op de stoep. Alles wordt netjes in elkaar gezet en alle verpakkingen meegenomen. 


Ik kom nog de ruimte stijlen en foto's maken


Een paar weken later neem ik nog contact met je op. Is alles naar wens gegaan? 

Nu weet ik het zeker, ik ben klaar om contact op te nemen!